EASyPHALT

EASYPHALT BASIC 0/5

easyphalt_basic

EASYPHALT PRO 0/4

easyphalt_pro-0-4

EASYPHALT PRO 0/8

easyphalt_pro-0-8

EASYPHALT AQUA 0/8

easyphalt_aqua

EASYPHALT®BASIC is geschikt voor provisorische asfaltreparaties van straten met geringe verkeersbelasting, EASYPHALT_Banner_01secundaire en wandelwegen.

EASYPHALT®PRO beantwoord aan de strengste eisen en is geschikt voor asfalt reparaties op druk bereden straten, pleinen, inritten, wandelwegen en/of industriële berijdbare oppervlakken, parkings. Bovendien is EASYPHALT®PRO zeer geschikt voor aansluiting op en tussen spoorovergangen alsmede bij aansluitingen aan rioolputten, deksels. Zelfs op vochtige ondergrond is verwerking mogelijk.

EASYPHALT®AQUA beantwoord aan de hoogste eisen die gesteld kunnen worden bij verkeersbelasting en is bijzonder geschikt voor waterdoorlatende- en geluidsreducerende straten/pleinen/garage opritten/industriële toegangs- wegen naar industriegebieden en wandelwegen. Zelfs op vochtige ondergrond is verwerking mogelijk.

Eigenschappen
Onze producten EASYPHALT® zijn gebruiksklaar en kunnen direkt na het inbouwen worden vrijgegeven voor het verkeer. Onze producten zijn milieuvriendelijk, oplosmiddelen vrij en recycleerbaar. De productie vindt plaats onder de strengste kwaliteitscontrole.

Verwerking & Plaatsing
EASYPHALT®BASIC, PRO et AQUA kunnen het hele jaar door verwerkt worden. Vóór gebruik: de emmers bij kamertemperatuur (voor-) stockeren.

STAP 1

Alvorens te plaatsen, ondergrond van alle vuil verwijderen.

STAP 2

Aanbeveling: voor maximale hechting bevelen wij het gebruik van EASYPHALT®-PRIMER aan.

STAP 3

De benodigde hoeveelheid EASYPHALT® met lichte verhoging verdelen.

STAP 4

EASYPHALT®PRO en AQUA met water overgieten en altijd alle EASYPHALT® met een trilplaat, wals of handstamper verdichten. Het oppervlak kan direct voor verkeer worden vrijgegeven.

EASYPHALT®BASIC, PRO et AQUA worden in emmers van 25 kg geleverd (komt overeen met verbruik van ca. 1 cm diepte bij een oppervlak van ca. 1 m². De houdbaarheid bedraagt bij ongeopende emmer 12 maanden, echter de vacuüm verpakte zijn langer houdbaar: nl. 18 maanden.